Vremea se incalzeste usor!

×
Codul embed a fost copiat

In Europa, sistemele noroase succesive din zonele nordice se vor deplasa rapid si vor determina ploi temporare de-a lungul intregului interval analizat.

In jumatatea sudica ploile sunt asteptate pe spatii restranse, indeosebi la munte. Masa de aer cald, de origine tropicala, se va mentine in sud, sud-vest si centru, avand o pulsatie catre sud-est in cursul zilei de marti. In nord si est vor alterna zilele mai calde cu unele mai racoroase.

La noi, tendinta de usoara incalzire se pastreaza. Vremea ramane frumoasa si doar in zonele de munte, dupa- amiaza, sunt posibile cateva ploi de scurta durata. Vantul nu va exagera, iar temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 33 de grade Celsius.

Lunii predomina timpul frumos si doar pe la munte pot cadea doua - trei ploi scurte, de vara. In Dobrogea soarele va straluci pe toata durata zilei si temperaturile mai cresc putin fata de duminica.

Traversam Muntenia si urcam spre Moldova. Vremea ramane insorita si vantul abia va adia. In nordul Moldovei si in Bucovina norii vor fi rari si doar in zonele montane pot cadea cativa stropi.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

In nordul Transilvaniei si in Maramures apar doi-trei nori, dar ploile sunt excluse.

Vestul tarii va avea parte de mult soare, vant domol si temperaturi comparabile cu cele de duminica.

Norii nu se prea aduna nici in zonele centrale si temperaturile vor fi cat se poate de placute.

In sud-vest norii vor fi rari si nu sunt semne de ploaie. Va fi usor mai cald decat duminica.

Sudul tarii va avea parte de vreme insorita si temperaturi maxime de cel mult 33 de grade.

In zona Bucurestiului ramanem cu timpul frumos. Meteorologii anunta soare cu nori, vant slab si o maxima in jur de 32 de grade. Marti dimineata se vor inregistra 17 grade, iar presiunea atmosferica scade usor.

Vremea se anunta frumoasa si in zonele montane.Totusi, dupa pranz mai sunt posibile doua - trei ploi de scurta durata. Vantul nu pune probleme, iar temperaturile cresc usor fata de duminica.

Pe litoral se anunta vreme excelenta pentru plaja, cu cer curat si briza activa. In aer se vor inregistra intre 26 si 28 de grade, iar apa marii va avea pana la 25 de grade.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Vezi aici prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile
Vezi aici prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

La noi in tara vremea va fi frumoasa cerul va fi variabil, iar dupa-amiaza si seara la munte, izolat, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.