Vreme de primavara: temperaturi de pana la 14 grade.Vezi prognoza pe 3 zile

×
Codul embed a fost copiat

Astazi se va incalzi in majoritatea zonelor. In regiunile nordice si in zona de munte, vor cadea precipitatii slabe mixte. In Dobrogea se anunta o zi frumoasa cu vant domol si maxime in crestere fata de ieri.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei va fi soare si mai cald decat ieri.

In nordul Moldovei si in Bucovina cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate si cateva ploi slabe in partea de nord. In nordul Transilvaniei si prin Maramures se anunta o zi racoroasa chiar daca se mai incalzeste fata de ieri. Innorarile vor fi persistente si vor fi si conditii de lapovita.

Vestul tarii prinde vreme frumoasa cu cer variabil.Temperatura aerului va creste usor. In tinuturile centrale vremea ramane racoroasa mai ales in partea estica. Cel mai frig va fi la Miercurea Ciuc - 0 grade Celsius.

In sud-vest asteptam vreme de primavara. Maximele termice vor ajunge pana la 13 grade Celsius.

Citește și
„Decizia a fost deja luată”. Care e planul lui Putin de a ataca NATO, potrivit oficialilor militari și experți europeni din domeniul apărării

Cam aceeasi situatie si in zona de sud a tarii noastre. Asteptam vreme calda peste tot, iar in zonele de deal se vor inregistra chiar 14 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi variabil si se va incalzi fata de ieri. Vantul va sufla moderat si slab. Temperatura maxima va ajunge pana la valoarea de 8 grade Celsius, iar presiunea atmosferica va fi in crestere.

In zonele de munte cerul va fi temporar noros si pe arii restranse in Carpatii Orientali vor fi conditii de ninsoare slaba. Vantul va prinde putere pe creste iar temperatura aerului va creste usor.

Prognoza pentru urmatoarele trei zile

Luni - Vremea va fi predominant frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si centrul tarii, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade. In zonele joase izolat se va semnala ceata, dimineata si noaptea.

Marti - Vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in nord-est, unde pe arii restranse vor fi precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime, in general, intre -5 si 3 grade.

Miercuri - Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si estul tarii, precum si in zona de munte, dar numai pe arii restranse vor fi precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime, in scadere fata de noaptea precedenta se vor situa, in general, intre -10 si 0 grade.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Antrenor legendar pentru Rapid! Ce scriu scoțienii
NEWS ALERT Antrenor legendar pentru Rapid! Ce scriu scoțienii
Citește și...
Ninsoarea cu tunete. Fenomen ciudat adus de furtuna care a lovit SUA VIDEO
Ninsoarea cu tunete. Fenomen ciudat adus de furtuna care a lovit SUA VIDEO

O creatura de zapada care scuipa flacari pe nari si un fenomen botezat "ninsoarea cu tunete". Sunt doar doua dintre ciudateniile venite la pachet cu teribila furtuna abatuta in urma cu doua zile asupra Coastei de Est a Americii.

Recomandări
Cum explică Nicolae Ciucă legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit
Cum explică Nicolae Ciucă legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă, unul dintre iniţiatorii legii care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit, a explicat care au fost motivele pentru care a promovat această lege controversată.

 

Mită electorală într-o comună din județul Olt. Polițiștii s-a autosesizat după ce au văzut filmarea pe internet
Mită electorală într-o comună din județul Olt. Polițiștii s-a autosesizat după ce au văzut filmarea pe internet

Poliţiştii din județul Olt s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări pentru infracţiunea de coruperea alegătorilor, după ce au fost postate online imagini cu persoane care împărțeau pachete unor locuitori.

 

Rusia a declanșat o ofensivă de proporții în Ucraina. Armata lui Putin încearcă să creeze o zonă-tampon
Rusia a declanșat o ofensivă de proporții în Ucraina. Armata lui Putin încearcă să creeze o zonă-tampon

Forţele ruseşti au lansat vineri dimineaţa devreme un atac terestru cu blindate asupra regiunii ucrainene Harkov din nord-estul ţării, avansând un kilometru în apropierea oraşului de frontieră Vovceansk, într-un efort de a crea o zonă-tampon.