Vreme de primavara si astazi, cu 15 grade in vest. Se raceste de maine

Ultima actualizare: 10-10-2012 09:15
Vreme de primavara si astazi, cu 15 grade in vest....
Vreme de primavara si astazi, cu 15 grade in vest....

Ramanem cu vremea calda, mai ales in vestul tarii, in zonele de deal si munte. In tinuturile sudice si estice vom avea atmosfera inchisa, ceata persistenta si izolat burnita. Reapar conditiile de polei.

Si in celelalte zone apare ceata, dar pe zone restranse, trecator, e posibil sa zarim si soarele. Temperaturile maxime urca pana la 14-15 grade in Dealurile de Vest, dar vor fi scazute in zonele cu negura persista: aici raman pe la 0 - 1 grad.

In Dobrogea se anunta ceata in prima parte a zilei, apoi soare si temperaturi ridicate.

Mai sus, in Moldova si in nordul Munteniei, asteptam atmosfera cetoasa si ceva burnita. Chiar si in aceste conditii maximele pot urca pana la 5 grade.

In nordul Moldovei si in Bucovina cerul ramane acoperit de nori, negura persista cateva ore si ar putea sa burniteze.

In Transilvania nordica si in Maramures ziua se anunta destul de placuta, cu putin soare si temperaturi peste valorile obisnuite.

Vestul tarii ramane cu vremea calda, chiar daca norii se inmultesc si apar conditii de ceata.

Pentru zona centrala prognoza anunta putina ceata in zori, apoi soare cu nori si temperaturi neobisnuit de mari.

In sud-vest asteptam innorari consistente si negura asociata cu burnita. Atentie la polei! Temperaturile nu mai urca la fel de mult ca duminica.

Cer noros, ceata si burnita se anunta si in tinuturile sudice. Temperaturile scad fata de duminica.

In Bucuresti ceata va persista la inceputul zilei si e posibil sa mai burniteze. Vantul va sufla slab, iar temperatura maxima se va opri la 1, poate 2 grade. Barometrele vor indica o usoara scadere a presiunii atmosferice.

La munte ramanem cu vremea calda. In nordul Orientalilor e posibil sa cada precipitatii slabe mixte si sa se formeze polei. Vantul nu pune probleme, pe vai reapare ceata, iar temperaturile mai cresc putin fata de duminica.

Marti:  

Asteptam vreme inchisa peste tot, ceata si burnita in tinuturile sudice si estice.

Miercuri:

Innorarile persista. In regiunile intracarpatice apar ploi slabe. In rest ramanem cu negura si e posibil sa mai burniteze. Peste noapte, la munte si in nord-vest, trecator, vor cadea lapovite si ninsori.

Joi:

Vom avea tot atmosfera inchisa. In nord, centru si la munte sunt anuntate precipitatii mixte. In vest vor predomina ploile, in rest va ploua cu totul izolat. Maximele, in usoara scadere, se vor situa intre 1 si 8 grade.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO