Vezi prognoza meteo pentru vineri, 20 februarie!

Dată publicare: 20-02-2009 00:00
Dată actualizare: 08-05-2012 22:54


Astazi revine ninsoarea, vantul se inteteste, iar in sud-est apare si poleiul. In Dobrogea: ploi si lapovita dimineata, ceva ninsori mai pe seara. Temperaturile raman ceva mai ridicate decat in rest.

In Moldova va mai ninge, iar vantul va sufla cu putere. In rafale, poate atinge viteze de 80 km/h. Dam de ninsoare si mai sus, in nordul Moldovei si in Bucovina. Atmosfera va fi inchisa, agitata si rece.

In Transilvania nordica si in Maramures reapare soarele, dar nu se prea incalzeste. In vest, ne asteapta vreme frumoasa si rece. In tinuturile centrale, tot ninsoare. Maximele nu reusesc sa ne impresioneze.

In sud-vest apare trecator soarele, iar in zona subcarpatica a Olteniei se incalzeste binisor. Si totusi va ninge. In sud, ninsorile vor fi chiar abundente in lunca Dunarii. Va ninge si in restul provinciei, va sufla vantul si in general vom avea o zi urata si rece.

Ninsori temporare apar si in Bucuresti, vantul ramane activ, iar presiunea atmosferica va creste accentuat. La munte, va ninge in majoritatea masivelor si se raceste simtitor.

Vantul va sufla mai tare in zona de Curbura, unde poate depasi 70-80 km/h in rafale. Conditiile de schi sunt excelente pe Valea Prahovei. Zapada gasiti din belsug si in zona Paltinis. In plus, se schiaza in conditii bune.

Tags: meteo,


VIDEO PROTVPLUS.RO