Vezi daca poti lasa cojocul acasa de 1 Marie! Prognoza meteo

Ultima actualizare: 01-05-2012 15:07
Harta meteo

In Europa la inceput vor fi precipitatii slabe, pe arii restranse. Vor fi ninsori in nord si est si ploi in rest. In a doua parte a intervalului, precipitatiile vor fi pe arii relativ extinse in vest si sud.

Masa de aer mai rece, va stationa in continuare deasupra nordului si extremitatii de est a continentului, iar spre sfarsit este posibil sa coboare si peste partea de nord-vest. In sud-vest, apoi mai ales in sud si sud-est se va simti influenta unui aer mai cald, tropical.

Duminica la noi in tara cerul va fi temporar noros. Vor cadea ploi slabe, in Banat, Crisana, iar seara si noaptea si in Muntenia si Transilvania. Vantul va sufla mai tare in zona montana inalta.

Dimineata si noaptea, izolat in zonele joase se va semnala
ceata. Temperaturile maxime, vor fi intre 2 si 12 grade.

Duminica in Romania cerul va fi temporar noros. Vor cadea ploi slabe, in Banat, Crisana, iar seara si noaptea si in Muntenia si Transilvania. Temperaturile maxime, vor fi
intre 2 si 12 grade.

In Dobrogea vom avea cer variabil si maxime de 7-8 grade celsius.

In Moldova, dam de vreme frumoasa cu cer variabil. In nordul Moldovei si in Bucovina se opresc ninsorile, vremea va fi frumoasa dar temperaturile mai scad putin.

In nordul Transilvaniei si in Maramures se anunta cer variabil iar mercurul din termometre va ajunge pana la 5 grade.

In vestul tarii, mai zarim soarele din cand in cand, dar vor mai fi si conditii de ploaie slaba.

In zonele centrale ninsorile se opresc iar cerul va fi temporar noros. In sud-vest, vremea va fi insorita. Norii nu se prea aduna si maximele vor urca pana la 12 grade.

Aceeasi situatie si in sudul tarii. Norii si ploile nu ne ameninta iar temperatura aerului nu sufera modificari importante.

In Bucuresti cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 0 grade, iar cea maxima, de 10 grade. Dimineata este posibila formarea cetii.

La munte cerul va fi temporar noros. Vor cadea precipitatii slabe, mixte pe arii restranse in Carpatii Occidentali, iar seara si noaptea, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare in Carpatii Meridionali.

In zona Predeal starea partiilor este foarte buna, iar zapada masoara in jur de 30 de centimetri. Si in statiunile din
Apuseni se schiaza bine. La Stina de Vale, stratul masoara
60 cm.

Vezi cum e vremea in Romania din ora in ora!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO