Se incalzeste treptat! Afla cum va fi vremea in tara joi!

Ultima actualizare: 29-04-2012 07:31

Astazi soarele va aparea prin multe zone, dimineata mai avem de-a face cu negura, iar pe la pranz termometrele vor indica pana la 7 grade.

In Dobrogea, norii se mai imprastie, vantul se domoleste, iar maximele se opresc la 4 grade. Traversam Muntenia si urcam spre Moldova: vreme destul de placuta, fara precipitatii.  Mai sus, in nordul Moldovei si in Bucovina se mai aduna ceva nori, insa nu apar conditii de ploaie.

In Transilvania nordica si in Maramures asteptam ninsoare slaba, cateva momente insorite si temperaturi pozitive. In vest, nu prea contam pe aparitia soarelui. Va fi mai frig decat ieri. In tinuturile centrale va ninge putin, cel putin in zona de munte si in vestul provinciei. 

In sud-vest: vreme schimbatoare, innorari temporare si maxime in crestere la munte. Si in sud apar unele schimbari. Domina vremea frumoasa si maximele de 6 grade. 

In Bucuresti, vremea pare ceva mai buna ca ieri: se arata soarele, se incalzeste usor, iar barometrele vor indica o scadere.

Si la munte va ninge in special diseara. Afectate vor fi masivele vestice, zona nordica a Orientalilor si vestul Meridionalilor. Termic nu se vor produce modificari importante, iar stratul de zapada masoara 60 cm la Sinaia, cota 1500. 

Vremea se anunta frumoasa si la Paltinis. Se schiaza in bune conditii si stratul masoara peste jumatate de petru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO