Ploi si burnite. Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Ultima actualizare: 06-07-2012 08:05
Polei

Vremea se va mai incalzi, dar va aduce cu ea si burnitele si ploile. Vantul va fi si el moderat.

DUMINICA NOAPTE

In sudul, estul si centrul tarii cerul va fi mai mult noros si local va fi ceata asociata izolat cu burnita sau fulguiala. Vor fi conditii de producere a poleiului. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ceata va fi izolat. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -6 si 4 grade.

LUNI
 

Vremea va fi calda pentru aceasta data mai ales in vestul teritoriului, la deal si la munte. In sudul si in estul tarii cerul va fi mai mult noros, local va fi ceata asociata izolat cu burnita. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, pe arii restranse va fi ceata, iar noaptea cu totul izolat va ploua slab. Vor fi conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la -2 la 0 grade in zonele cu ceata persistenta, pana la 10-12 grade in Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor situa, în general, intre -5 si 4 grade.

MARTI

Vremea va fi in general inchisa. In regiunile extracarpatice mai ales dimineata si noaptea local va fi ceata si trecator va burnita. Vor fi conditii de polei. In restul teritoriului, local va ploua slab si izolat va fi ceata. La munte, in a doua parte a intervalului, la altitudini de peste 1600 m, trecator vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade.
Presiunea atmosferica va continua sa scada.
 

MIERCURI

Vremea va fi in general inchisa. In regiunile intracarpatice local va ploua slab. La munte, iar in cursul noptii posibil si in nord-vestul tarii, trecator vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului local va fi ceata si izolat burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade.
 


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO