Ploi in majoritatea regiunilor si ninsori la munte. Vezi vremea pana vineri

Ultima actualizare: 03-11-2012 08:08

Vreme schimbatoare marti. Instabilitatea sporeste si reapar aversele in jumatatea sudica a tarii si la munte. Cantitatile de apa pot depasi 20 l/mp. In restul zonelor va fi soare, dar spre seara o sa ploua si aici.

 MARTI, 3 MAI

Vantul va fi mai intens pe timpul ploilor, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 22 de grade. Barometrele vor indica o scadere a presiunii atmosferice.

In sud-est, atmosfera va fi destul de placuta deocamdata. Se incalzeste usor, iar ploile apar abia catre seara. Si spre nord avem vreme placuta. Nu se anunta ploi, deocamdata.Cresc temperaturile si prin Bucovina si in nordul Moldovei. Pe aici nu sunt conditii de ploaie.

Iese soarele si in Transilvania nordica si prin Maramures. Temperaturile mai cresc putin. In vest, vremea se anunta instabila. Vin ploi locale, iar termometrele inregistreaza valori mai modeste decat in celelalte zone.

In tinuturile centrale va fi soare, se face mai cald ca luni si nu apar norii de ploaie decat la caderea noptii. In sud-vest, averse cu tunete si fulgere, cantitati importante de apa si temperaturi mai modeste decat in centru si est. Vin ploile si prin sudul tarii. Asteptam tot averse care pot aparea oricand pe parcursul zilei. Termic nu sunt schimbari majore.

In Bucuresti, instabilitatea creste din nou si dupa pranz apar alte averse. Presiunea atmosferica mai scade putin, iar maxima poate atinge 19 grade.

La munte, deocamdata asteptam ploi consistente doar in masivele sudice. Temperaturile mai urca putin, dar am spus deocamdata, pentru ca de joi, odata cu racirea vremii, se anunta din nou ninsori si lapovita.

MIERCURI, 4 MAI

Meteorologii dau instabilitatea accentuata si averse cam peste tot in tara. Poate doar prin vest sa vedem soarele, dar si aici va ploua dimineata.

JOI, 5 MAI

Se racoreste si soarele se va arata trecator tot prin vest. In celelalte zone asteptam vreme urata, ploi locale, dar la munte sunt asteptate din nou ninsori si lapovita. Vantul se inteteste prin est, iar temperaturile sunt in scadere.

VINERI, 6 MAI

Vineri tremuram si mai tare! In Carpati va mai ninge, dar ploile se muta pe estul si pe sud-estul tarii, unde va fi activ si vantul. Nu e vorba de minime negative, dar suntem extrem de aproape de aceasta situatie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO