Cum va fi vremea in urmatoarele zile?

Ultima actualizare: 04-11-2012 15:43

Luni norii se inmultesc in vest, sud si centru, dar precipitatiile vor fi slabe. Va ploua pe arii restranse in Banat, Crisana, Oltenia si sud- vestul Transilvaniei, iar in Carpatii Occidentali si Meridionali se anunta lapovita.

Europa: Maine norii se inmultesc prin vest, sud si centru si vor aduce cateva ploi slabe. In primele doua zile presiunea atmosferica va fluctua nesemnificativ in majoritatea zonelor.

De miercuri presiunea va inregistra o scadere accentuata in cea mai mare parte a Europei. La inceput se anunta ploi locale in bazinul Marii Mediterane si in Peninsula Balcanica si ninsori in Peninsula Scandinava. 

La noapte in jumatatea vestica se aduna norii si ar putea sa ploua slab. In rest: cer variabil, vant intre slab si moderat si conditii de ceata prin est si centru. Minimele se vor situa intre minus 5 si plus 5 grade, mai scazute in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei. 

Maximele pornesc de la 4 grade in estul Transilvaniei si se opresc pe la 14 in Banat.

In Bucuresti noaptea ne aduce ceva innorari, vant slab si o minima peste pragul inghetului. Luni se raceste si sunt slabe sanse sa zarim soarele. Maxima nu va trece de 6 grade Celsius. 

La munte se anunta innorari si precipitatii mixte in Carpatii Occidentali si Meridionali. Doar masivele estice primesc vreme buna.

Marti innorarile se mentin in jumatatea vestica pe unde ar putea sa mai ploua slab. In rest vom avea timp frumos. Miercuri se incalzeste usor, norii se mai inmultesc si va ploua pe arii restranse, indeosebi noaptea, prin sud si vest. Pentru joi se anunta vreme relativ calda, atmosfera inchisa si ploi in majoritatea zonelor; izolat se pot strange cantitati importante de apa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO