Apare soarele si se incalzeste. Prognoza meteo de Florii

Ultima actualizare: 18-10-2012 08:10
flori de primavara - 4

Astazi vremea ramane racoroasa dar vedem soarele, iar ploile se raresc considerabil. Cum va fi vremea maine, de Florii, aflati in articol.

In zona Dobrogei se anunta o zi frumoasa, cu innorari temporare si temperaturi in crestere fata de ieri. La fel si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Vantul prinde un pic de putere.

In Bucovina si in restul Moldovei, norii se risipesc si vremea se face frumoasa dupa pranz. In nordul Transilvaniei si in Maramures: vreme buna si in incalzire sustinuta.

In vestul tarii, incalzirea va fi nesemnificativa si o sa ploua trecator. Vreme mai buna se anunta si in centrul tarii. Termic, sesizam o incalzire usoara.

In sud-vest: vreme buna si temperaturi in crestere. Totusi, sunt si ceva conditii de ploaie.

In sudul tarii: vreme schimbatoare, dar mai buna decat in restul saptaminii.

In Bucuresti, vremea incepe sa se incalzeasca, va creste si presiunea atmosferica, dar nu o sa mai ploua! Zarim si soarele, trecator, iar maxima urca spre 16 garde.

La munte, traversam o perioada mai rece decit in mod obisnuit. Astazi mai apar ploi locale in zona Occidentalilor si prin Meridionali, dar, sus pe creste reapar ninsorile. Temperaturile sunt in usoara crestere.

De Florii vom avea vreme frumoasa cu temperaturi acceptabile si cativa nori de ploaie prin sud-vest.

Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua indeosebi la munte. La altitudini de peste 2000 m vor mai fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade. Izolat, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Vesti bune si pentru luni: soare, cativa nori si temperaturi inlimite obisnuite. Marti se face un pic mai cald, se inmultesc si norii de ploaie, dar nu scapam nici de accesele vantului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO