VIDEO SOCANT: Asa ucide un asasin platit al Mafiei italiene!


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 17:58
Data publicarii: Joi 29 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Se intampla in plina zi, la Napoli. Misiunea killer-ului platit de Camorra: sa scape de ultimul al membru al unei grupari rivale. Un asa-zis "om de aur", specializat in jafuri de banci.

 

Pe imaginile facute publice la mai bine de cinci luni de la asasinat, in speranta ca cineva ii va identifica pe ucigasi, vedem cum un complice - cel din dreapta imaginii, cu fata descoperita si ochelari de soare - studiaza mai intai zona. Tinta e chiar in stanga sa. Mariano Baccioterracino, de 53 de ani, la randu-i mafiot, ultimul ramas intr-un clan rival.

Intreaga scena e o declaratie de forta a Mafiei, scriu cei de la Il Mattino , care observa faptul ca omul sta exact in fata camerei de supraveghere. "Noi suntem Camorra, o sa vedeti de ce suntem in stare" e mesajul tacit al individului care pleaca, dar are grija sa indice victima cu o scurta miscare din cap. Un fel de "sarut al lui Iuda"...

Asasinul, cel cu sapca si mainile in buzunar, pe arma nu actioneaza imediat: in fata magazinului se opreste o femeie care razuie, nerabdatoare,  un loz. Abia dupa o scurta raita prin interior, iese si isi face rapid treaba. Un glont in umar si alte trei in ceafa, ca sa se asigure ca tinta sa nu mai misca. Cu incetinitorul, se observa ca cei doi s-au privit in ochi pentru o fractiune de secunda...

Executia, care seamana cumplit cu cea a romanului Petru Barladeanu,  a avut loc pe 11 mai 2009.  Abia acum, insa, jurnalistii au primit acordul autoritatilor sa publice imaginile. Poate, poate, cineva isi face curaj si da date despre ucigas.

 

Tags: crime, napoli,

Romani arestati in Italia pentru uciderea unui pensionar
VIDEO DRAMATIC: Tanar nevinovat,
O romanca a fost condamnata la 16 ani de inchisoare in Italia, pentru crima
VIDEO PROTVPLUS.RO