VIDEO. Cocaina care-i mananca de vii pe consumatori terorizeaza SUA

Dată publicare: 29-06-2011 21:38
Dată actualizare: 13-09-2012 11:24


flesh-eating cocaine

Nu este scenariul unui film horror si nici subiectul unei carti SF. Este o realitate cu care se confrunta autoritatile din SUA care spun ca 80% din cocaina de pe piata contine o substanta care duce la apartia unei boli cumplite.

Potrivit Good Morning America, primele cazuri au aparut in Los Angeles si New York, dar autoritatile americane atrag atentia ca situatia ar putea fi mult mai grava, pentru ca 80% din cocaina existenta pe piata duce la aparitia unei boli care macina carnea consumatorului, la propriu.

Cauza aparitiei bolii este ca, pentru a obtine un drog mai ieftin, traficantii fac un amestec intre cocaina si un antiobiotic folosit in scopuri veterinare: Levamisol, pentru deparazitarea bovinelor, ovinelor si a porcilor.

Boala apare ca un fel de reactie adversa. Ranile sunt de fapt carne moarta, pentru ca vasele de sange nu mai pot iriga cum trebuie tesuturile.

Se pare ca nu toata lumea reactioneaza la fel, totusi. Potrivit Good Morning America, boala dispare in momentul in care inceteaza consumul de cocaina, lasand insa in urma cicatrici.

Citeste si:

Bac 2011: Baremul de corectare pentru matematica si istorie. Calculeaza-ti notele

Aritmetica deputatului Cristian Rizea: a cheltuit de 15 ori mai mult decat a incasat. Fara datorii

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO