Vedetele de la Hollywood au adunat 58 de milioane de dolari pentru Haiti

Ultima actualizare: 29-09-2012 14:51

Robert de Niro, Steven Spielberg, Julia Roberts, Leonardo din Caprio ori Mel Gibson sunt doar cateva dintre numele sonore din lumea filmului care au participat la o emotionanta seara de caritate.

Au adunat bani pentru oamenii ramasi sub cerul liber, dupa un cutremur de 7 grade care a inghitit 110.000 de vieti, potrivit ultimului bilant.

Organizat de postul MTV si avandu-l ca amfitrion pe actorul George Clooney, teledonul a adunat laolalta nu mai putin de 130 de celebritati. Partea muzicala a serii a fost asigurata de o galerie impresionanta de artisti de la Madonna pana la Sting, Bono ori Bruce Springsteen.

Vedetele nu numai ca au stat de vorba intreaga seara la telefon cu oameni dornici sa doneze cat de putin, dar au si semnat cecuri generoase. Leonardo di Caprio, Angelina Jolie, Brad Pitt, George Clooney si Sandra Bullock au daruit fiecare cate un milion de dolari.

La randul ei, Shakira a anuntat ca va finanta constructia unei scoli in Haiti. Teledonul de la Los Angeles a fost transmis de zeci de posturi americane precum si pe Internet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO