Un prezentator al unui post de televiziune american susține că interviul lui Oprah a contribuit la moartea prințului Philip

Dată publicare: 11-04-2021 17:52
Dată actualizare: 11-04-2021 18:01


Harry Meghan

Un prezentator al postului de televiziune american Fox News a stârnit un val de critici după ce a sugerat că interviul lui Oprah cu prințul Harry și Meghan Markle ar fi contribuit la moartea prințului Philip.

Prezentatorul Brian Kilmeade a făcut referire la acest lucru în timpul unei emisiuni și a prezentat informații, care sugerează că ducele „s-a enervat”, după afirmațiile făcute de nepotul său, prințul Harry, și de soția acestuia, Meghan Markle, transmite Metro.

„Există informații care arată că prințul Philip a fost nervos după interviu”, a spus Kilmeade.

În urma declarațiilor sale, tot mai multe persoane au început să reacționeze pe site-urile de socializare, criticându-l.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au adus un omagiu prinţului Philip, care a încetat din viaţă vineri, pe site-ul organizaţiei lor Archewell.

Odată cu anunțul privind înmormântarea, un purtător de cuvânt al Palatului a anunțat că Prințul Harry se va întoarce din Statele Unite, unde locuiește în prezent, pentru a lua parte la înmormântarea bunicului său.

Meghan a fost sfătuită însă de medicul ei să nu călătorească cu avionul, din cauza faptului că este însărcinată, ceea ce o va împiedica să participe la înmormântarea Prințului Philip.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO