Un poliţist a furat 64 kg din drogurile pe care trebuia să le păzească. Ce a pus în loc


Ultimul update: Marti 04 Iunie 2019 19:48
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2019 15:05
Categorie: Stiri externe
cristale de metamfetamina

Un poliţist din Myanmar a găsit un mod original pentru a sustrage metamfetamină din încărcăturile cu droguri confiscate, înlocuind-o cu praf de alaun, informează AFP.

Cu toate acestea, în timpul unui inventar, stratagema poliţistului a fost descoperită, a precizat marţi poliţia: "Din 103 pachete, 64 erau false", a explicat Myint Swe, şeful poliţiei din districtul Kengtung, statul Shan, unde era angajat poliţistul.

"Am descoperit că a înlocuit 'gheaţa' cu alaun de potasiu, o sare naturală care îi seamănă", a precizat departamentul de combatere a drogurilor.

Poliţistul, care fugise, a fost arestat pentru furtul a 64 de kilograme de metamfetamină, în valoare de peste 740.000 de euro pe piaţa locală.

Triunghiul de Aur, aflat la graniţele Birmaniei, Thailandei şi Laos-ului, este una dintre principalele zone producătoare de droguri din lume, fiind cunoscut în special pentru producţia de metamfetamină. Potrivit experţilor, Myanmarul este cel mai mare producător la nivel mondial al acestui drog.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO