Un local le ofera clientilor un partener inedit de baut cafeaua. Este vorba despre animale rozatoare

Dată publicare: 25-05-2017 08:18
Dată actualizare: 28-05-2017 07:30


O cafenea din San Francisco le ofera un partener de baut cafeaua inedit clientilor care le trec pragul. Misuna pe mese si se bucura daca le oferi cateva firimituri de croissant. Pisicile nu sunt deloc bine venite in local.

"Chelner, am un șoarece pe masă!", s-ar putea plânge un client neavizat, in cafeneaua situata intr-o zona turistica a metropolei americane. "Pai acolo trebuie sa fie", ar putea suna resplica surprinzatoare a ospatarului.

Desi pare greu de crezut, un local din San Francisco a "angajat" cativa soricei care sa le tina companie clientilor. Inedita intitativa a facut ca localul sa fie la mare cautare.

Oaspetii, care se arata incantati de idee, sunt chiar indemnati sa le adopte pe simpaticele rozatoare, daca isi doresc un astfel de animal de companie.

Rozatoarele "lucreaza" la cafenea cateva zile pe luna

Pentru 50 de dolari, cu cafeaua si cateva produse de patiserie incluse în pret, clientii au ocazia sa se relaxeze alaturi de prietenii lui Ratatouile care, pe multi, ii sperie. Cu toate astea, sunt destui si cei care le considera adorabile pe micutele rozatoare si nu se supara daca isi baga nasucul roz in cafeaua lor.

Matthew Gunter, administrator cafenea: "Noi vrem sa schimbam putin povestea, sa schimbam imaginea clasica a soarecilor asociati cu ciuma. Putem sa privim si altfel aceste animale. Si credem ca cea mai buna cale de a face cunostinta cu ele este la o ceasca de cafea."

Personalul da asigurari ca rozatoarele sunt domesticite, deparazitate si nu sunt purtătoare de boli.
Soriceii sunt "detasati" de la un adapost pentru animale, iar clientii pot sa-si adopte favoritul, dacă doresc asta.


VIDEO PROTVPLUS.RO