Un cuplu rus, expulzat din Bali din cauza unei fotografii nud care a fost realizată sub un copac sacru

Ultima actualizare: 06-05-2022 17:09
Un cuplu rus, expulzat din Bali din cauza unei fotografii nud care a fost realizată sub un copac sacru
Getty

O influenceriţă rusă şi partenerul ei vor fi expulzaţi de pe insula Bali, după ce femeia s-a fotografiat nud sub un copac sacru, încălcând astfel normele culturale locale, a anunţat, vineri, un oficial al serviciilor de imigraţie din Indonezia.

Alina Fazleeva, care are mii de urmăritori pe Instagram, a pozat nud sub un banian vechi de 700 de ani, care se află la un templu din districtul Tabanan.

Fotografia, care a fost realizată de soţul ei, Andrei Fazleev, a fost postată pe Instagram,a colo unde a devenit virală, stârnind indignare în rândul populaţiei hinduse locale.

"S-a stabilit că ambii au desfăşurat activităţi care pun în pericol ordinea publică şi nu respectă normele locale", a declarat, pentru presă, şeful serviciilor de imigraţie din Bali, Jamaruli Manihuruk.

Cuplul "va fi sancţionat prin expulzare", a adăugat el.

Interziși în Indonezia

Celor doi ruşi li se va interzice intrarea în Indonezia timp de cel puţin şase luni şi, în plus, vor trebui sa participe la o ceremonie de purificare la locul sacru, în conformitate cu credinţele locale, a mai spus el.

Alina Fazleeva şi-a cerut scuze pe contul ei de Instagram, recunoscând că a făcut "o mare greşeală".

"Există multe locuri sacre în Bali şi nu toate sunt marcate ca atare, aşa s-a întâmplat în cazul meu", a adăugat ea, subliniind că "este foarte important să tratăm aceste locuri şi tradiţii cu respect".

Guvernatorul din Bali, Wayan Koster, a avertizat că administraţia sa nu va mai tolera turiştii care nu respectă cultura locală, unde religia hindusă este predominantă.

Circa 200 de persoane au fost expulzate de pe insula Bali, o importantă destinaţie turistică, pentru încălcarea regulilor anti-Covid-19.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO