Un câine a călătorit clandestin 1.500 de km într-un camion. Șoferul a promis stăpânilor că îl trimite înapoi


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 21 Ianuarie 2018 09:36
Categorie: Stiri externe

Un căţel din Australia a decis să plece în vacanţă. S-a ascuns într-un camion şi a călătorit clandestin 1.500 de kilometri.

Din fericire, avea un medalion pe care era inscripţionat numărul de telefon al stăpânilor, aşa că se va întoarce alături de familia lui.

Rusty locuieşte la o fermă de vite din statul Queensland şi are stăpâni iubitori. Dar, în ziua în care a dispărut, era singur în curte şi probabil se plictisea, aşa că a pornit la plimbare.

Stuart Scudamore, stăpânul lui Rusty: "E extrem de prietenos. Îi plac musafirii, aşa că sare şi se duce la oricine să-l mângâie."

Căţelul a sărit într-un camion parcat în apropiere, iar şoferul nu şi-a dat seama de prezenţa lui decât după 1.500 de kilometri, în statul Australia de Sud. L-a dus acasă şi soţia lui a sunat la numărul de telefon de pe medalionul patrupedului.

Heather Reid, gazda căţelului: "Nu voiam decât să-i găsesc familia şi să am grijă să ajungă acasă. Nu le-a venit să creadă unde este. Au râs în hohote şi s-au minunat. Le-am zis că e bine, dar partea proastă e că se află în Australia de Sud."

După ce povestea a ajuns pe reţelele sociale, o firmă care se ocupă cu transportul animalelor de companie s-a oferit să îl ducă pe câinele rătăcitor înapoi acasă.

Stuart Scudamore: "Suntem încântaţi că se întoarce. E un căţel deosebit şi toată familia ţine la el, dar tot e un nestâmpărat mic."

Dovada stă şi faptul că nu este prima lui ispravă de acest fel. A mai plecat la plimbare şi acum doi ani şi a fost găsit la două sute de kilometri distanţă de fermă.

Tags: caine, camion,

Un câine „pasionat” de bowling a devenit vedetă pe internet
O companie din China clonează căţeluşi bolnavi pentru a studia maladiile genetice
VIDEO PROTVPLUS.RO