Un bărbat a „atacat” cu slănină afumată un magazin şi sediul unei organizaţii din Chişinău


Ultimul update: Vineri 14 Februarie 2020 10:20
Data publicarii: Vineri 14 Februarie 2020 09:47
Categorie: Stiri externe
Barbat cu slanina

Un bărbat a provocat panică într-un magazin de telefoane mobile şi o organizaţie de creditare nebancară din Chişinău cu o bucată de slănină afumată.

În urma gestului său, bărbatul a fost reţinut de poliţie, conform tvrmoldova.md.

Inițial, atacatorul, de 36 de ani, din localitatea Florești, a aruncat în cele două locații două obiecte asemănătoare unor dispozitive explozive. El a fost filmat de camerele de supraveghere, iar când a fost prins de polițiști, a declarat că a dorit să se răzbune.

Atacatorul şi-a recunoscut fapta după de ce a pus pe jar forţele de ordine din Chişinău.

„Eu am aruncat două pachete cu slănină. Prima bucată de slănină era învelită în folie de aluminiu şi bandă adezivă. O bucată am aruncat-o în magazin”, a spus bărbatul.

Geniştii au sosit la fața locului în cel mai scurt timp, cu toate echipamentele anti-tero din dotare, doar pentru a constata că obiectele ameninţătoare erau confecţionate din produse alimentare.

„Voiam să iau un telefon în credit şi nu mi l-au dat. Eu trebuia să plătesc pentru apartament, serviciile comunale, aveam de întors un credit şi ei au refuzat să-mi dea ca să nu-mi crească procente”, a declarat bărbatul.

Bărbatul este cercetat pentru huliganism și riscă o amendă de la 300 la 1500 de lei sau până la 60 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Sursa: tvrmoldova.md Twitter/ Rolf Draht

Interviu cu Irina Rimes: glumele neînțelese din România, ”comuniștii” din Chișinău și relația cu fanii
Pățania unui șofer care a setat GPS-ul pentru „drumul cel mai scurt” spre Chişinău
VIDEO PROTVPLUS.RO