Un avion a aterizat de urgenta dupa moartea pilotului!

Ultima actualizare: 24-06-2012 02:22

UPDATE: "Stimati pasageri avem o urgenta medicala la bord. Va rugam sa nu va panicati!" - atat au stiut cei 247 de calatori din avionul de linie care a aterizat joi de urgenta in Statele Unite, dupa ce capitanul a murit in plin zbor.

Din fericire, cei doi copiloti au preluat mansa imediat dupa atacul de inima suferit de colegul lor si au reusit sa aduca aeronava la sol in siguranta.

Cei aflati in avionul Continental Airlines nu vor uita prea curand cursa Bruxelles - Newark. "Membrii echipajului ne-au intrebat daca este vreun doctor la bord. Cinci barbati, de fapt patru barbati si o femeie au ridicat mainile si au mers in partea din fata a avionului", a declarat un pasager.

Pentru moment, nimic nemaivazut: pana cand medicii solicitati si-au dat seama ca pacientul lor era chiar capitanul aparatului. Din pacate pentru el, ajutorul venea prea tarziu.

Potrivit expertilor, moartea unui pilot in plin zbor are extrem de putine sanse sa provoace o catastrofa aviatica.

Cei trei piloteaza pe rand avionul, tocmai pentru a avea si pauze pentru odihna. In ceea ce-l priveste pe pilotul decedat, el avea 61 de ani si de 20 lucra pentru aceeasi companie aeronautica. In mod ciudat, nu este primul incident de acest gen intamplat la Continental Airlines, ceea ce ridica semne de intrebare privind selectia personalului de zbor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO