Un american şi-a recuperat portofelul pierdut cu 4 ani în urmă. Ce a mai găsit în el

05-12-2018 16:05

portofel pierdut

Un bărbat din statul american Pennsylvania şi-a regăsit după patru ani portofelul pierdut în timp ce se afla într-un parc de distracţii, relatează UPI, conform Agerpres.

Bărbatul a declarat că a primit un telefon neaşteptat de la parcul de distracţii Hersheypark prin care a fost anunţat că un angajaţii au descoperit portofelul pe care îl pierduse într-un montagne russe.

Jon Anson a declarat că întâmplarea din urmă cu patru ani a devenit o anecdotă de familie şi ori de câte ori s-a întors în parcul de distracţii împreună cu soţia sa, Jen, şi copiii căutau în glumă portofelul.

''A devenit o glumă în familia noastră'', a declarat Jen Anson pentru postul WHTM-TV. "Nu mergem în Hersheypark fără să vorbim despre portofelul pierdut'', a adăugat ea.

Cuplul s-a arătat şocat de faptul că o echipă care lucra la administrarea parcului a găsit obiectul.

Jon Anson a declarat că portofelul primit după patru ani era intact şi a găsit în el toate cărţile de credit şi restul obiectelor.

''Faptul că astfel de lucruri pot fi găsite... că oamenii vor preda ceva şi altcineva îşi va face treaba şi te va suna îţi redă puţin încrederea în umanitate'', a declarat Jen Anson.

În luna noiembrie, un bărbat din South Dakota a fost plăcut surprins după ce portofelul pe care l-a uitat într-un avion în timpul unui zbor către Las Vegas i-a fost trimis acasă împreună cu un bilet şi cu o sumă cu 40 de dolari mai mare decât cea iniţială.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO