Ucisă și îngropată din răzbunare de fostul iubit. Bărbatul și-a șocat prietenii cu ce a făcut apoi

14-03-2019 22:07

Laureline Garcia-Bertaux

La două zile după ce și-a ucis și îngropat în grădina casei fosta iubită, un bărbat a dat o petrecere de pomină într-un club din capitala Estoniei, cu ocazia ziei de naștere.

Kirill Belorusov, 32 de ani, petrecea împreună cu prietenii într-un club din Tallinn, pe data de 8 martie, la două zile după ce cadavrul fostei iubite, Laureline Garcia-Bertaux, 34 de ani, angajată la o firmă importantă de PR, a fost găsit îngropat în curtea casei sale din Londra, relatează Daily Mail.

În urma necropsiei s-a stabilit că femeia a fost sugrumată, iar anchetatorii au obținut suficiente probe împotriva lui Kirill Belorusov, acesta fiind reținut în Estonia.

Joi, Poliția Metropolitană a început demersurile pentru extrădare.

Între timp, prietenii care au participat la marea petrecere dată de Kirill Belorusov de ziua lui se arată șocați de toată povestea și spun că nimic din comportamentul lui nu a dat de banuit că ceva s-a întâmplat.

Kirill Belorusov, fiul unui ofițer estonian, s-a mutat la Londra în urmă cu 10 ani. În ultimii ani a avut o relație cu Laureline Garcia-Bertaux, de origine franceză, care a avut o carieră strălucită în domeniul producției de filme și PR.

Femeia a fost dată dispărută pe data de 5 martie, de colegii ei, când nu a venit la serviciu.

Se pare că estonianul a vrut să se răzbune pentru că femeia a pus capăt relației.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

Tags: crime, londra,


VIDEO PROTVPLUS.RO