Toata lumea radea de el la scoala, asa ca a vrut sa se sinucida. Dupa cativa ani, ce a facut l-a transformat intr-un milionar

Ultima actualizare: 30-09-2015 07:13
Ollie Forsyth

Ollie Forsyth are doar 17 ani, dar este deja milionar si unul din cei mai apreciati antreprenori din Marea Britanie. Povestea lui de viata nu a fost insa una usoara.

La liceu, Ollie, care suferea de dislexie, a avut o viata grea: ceilalti copii radeau permanent de el, atat in salile de clasa, cat si pe retelele de socializare. Situatia a devenit cu adevarat dramatica in momentul in care adolescentul a incercat sa-si ia viata.

Totul s-a schimbat in momentul in care a stat de vorba cu un consilier scolar, care i-a zis ca trebuie sa-si urmeze visurile si va fi miliardar intr-o buna zi.

"Asta m-a indreptat catre succes. Mi-am spus ca voi deveni milionar intr-o buna zi si cei care m-au chinuit vor ajunge sa lucreze pentru mine."

Ollie a pus pe picioare o companie numita "Ollie's shop", unde ofera servicii de croitorie online, iar in primul an a avut un profit imens de13.000 de lire. Anual, compania lui a ajuns la un profit de 30.000 de lire anual, iar profiturile sunt in crestere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO