Teorie socanta: "Daca justitia esueaza, CIA il omoara pe Assange"

Ultima actualizare: 18-10-2012 00:30
Julian Assange

Paul Craig Roberts, un fost secretar adjunct al Trezoreriei pentru Administratia Reagan, a declarat ca daca justitia nu va putea sa il pedepseasca pe Julian Assange, atunci, fondatorul Wikileaks va fi asasinat de CIA.

“Assange este cu adevarat o amenintare. Nu doar pentru guvernul american, ci si pentru cel britanic. Asa ca se depun foarte multe eforturi pentru a-l pune la pamant, pentru a-l face sa taca.

Dupa parerea mea, daca justitia nu va reusi sa il puna dupa dupa gratii - desi guvernul american incearca asta din rasputeri - Assange va fi asasinat de o echipa a CIA-ului. E un lucru obisnuit pentru CIA sa faca asta. Nu e ceva iesit din comun. Congresul a avut multe intrevederi pe aceasta tema in anii '70, si se pare ca CIA-ul asasina oamenii care le stateau in cale chiar si atunci", a declarat Roberts.

Va reamintim ca pe 24 februarie, un tribunal din Marea Britanie a aprobat extradarea fondatorului Wikileaks in Suedia, unde este acuzat de agresiune sexuala. Avocatul lui Assange a anuntat ca va face recurs la decizie.

Assange a fost arestat la inceputul lunii decembrie 2010 in Anglia, in baza unui mandat european emis de Suedia. Politia londoneza a afirmat ca impotriva fondatorului Wikileaks exista 4 capete de acuzare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!