Telefonul iPhone, garantia unei vieti sexuale tumultoase! Afla cum

Ultima actualizare: 01-11-2012 20:54
iPhone sex

Site-ul american de online dating OK Cupid – cel mai mare din lume, de acest fel – a calculat minutios, in functie de imaginile indexate de utilizatori, cat de des fac sex detinatorii diferitelor branduri de telefoane mobile.

Potrivit celor peste 11 milioane de fotografii urcate pe site-ul OK Cupid de catre doritorii de intalniri, cei care au iPhone fac sex de doua ori mai mult decat cei care au telefoane cu sitem de operare Android (al celor de la Google), iar aici putem enumera modelele celor de la HTC, Motorola ori Nexus One.

De regula, oamenii catalogheaza fotografiile in functie de continut. Caracterizarile succinte despre poze suna cam asa: “aici sunt eu cand zambeam”, “aici eram la un carnaval”, “aici iata-ma in Hawaii, cu o broasca testoasa” si asa mai departe.

Ei bine, cei de la OK Cupid au analizat fotografiile din punct de vedere al “calitatii” lor – mai ales componentele: blit, claritate, expunere.

Iata experimentul:

1. S-au colectat 552.000 de fotografii de profil;

2. S-au facut perechi de cate doua si utilizatorii au fost intrebati cu care dintre persoane ar prefera sa se vada;

3. Apoi s-au extras calitatile pozelor alese si s-au facut grafice.

Printre altele a rezultat ca tipul si brandul unei camere foto conteaza foarte mult pentru ca fotografia facuta sa arate cat mai bine. In ordine, se pare ca atractivitatea cea mai mare a imaginilor este data de aparatele DSLR ale celor de la Panasonic, Canon si apoi Nikon.

In cazul telefoanelor, graficul vorbeste de la sine. In functie de calitate pozelor facute, un utilizator de smartphone Motorola, HTC sau Nexus are parte de 6 partenere, un posesor de Blackberry cam de 8 si cei care au iPhone ar face sex cam cu 12 partenere.

O alta concluzie importanta este aceea ca folosirea blitului intr-o fotografie, de regula, va “imbatraneste” cam cu 7 ani. Si asta pentru ca lumina evidentiaza cearecanele, ridurile, sau inroseste ochii.

In concluzie, autorii studiului au vrut sa demonstreze ca cei care vor sa aiba parte de mai multe intalniri si de mai multi parteneri, ar trebui sa fie atenti la pozele pe care si le fac si sa invete cate ceva despre fotografie daca vor sa aiba si mai mult succes in dragoste.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO