Statul Islamic a ars de vie o femeie pentru ca a refuzat sa ia parte la un "act sexual extrem". Cum se vand sclavele sexuale

Ultima actualizare: 29-05-2015 06:55
stat islamic - getty

O femeie a fost arsa de vie de mai multi membri ai gruparii teroriste Stat Islamic, dupa ce a refuzat sa ia parte la un "act sexual extrem", a informat un oficial al ONU.

Sute de femei au fost rapite de jihadisti, care trimit "virginele dragute" spre traficul de sclavi din orasul sirian Raqqa, unde sunt vandute la obiecte sexuale celui care ofera cei mai multi bani, relateaza Daily Mail. Multe sunt dezbracate si fortate sa se supuna unor teste de virginitate inainte sa fie trimise la aceste "licitatii", a mai precizat Zainab Bangura, reprezentantul ONU.

"Statul Islamic comite violuri, sclavie sexuala, prostitutie fortata si alte acte extreme de brutalitate. Am auzit de cazul unei fete de 20 de ani care a fost arsa de vie pentru ca a refuzat sa ia parte la un act sexual extrem. De asemenea, avem la cunostinta despre alte acte sexuale sadice", a declarat oficialul.

Teroristii au facut mai multe "crime sexuale" impotriva femeilor si fetelor din comunitatea Yazidi, dupa ce au rapit 200 din casele lor din nordul Irakului, in august, dupa cum au informat organizatiile pentru drepturile omului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO