Si-a regasit fiica rapita de 5 ani, dupa ce a postat un mesaj pe Facebook. Poveste cu final fericit, chiar de Ziua Mamei

Ultima actualizare: 22-05-2014 07:02
Cara Cox

Cara Cox avea opt ani cand a fost rapita de catre tatal ei, Aaron Cox, de langa mama ei, Jodie, in august 2009, in statul american Florida. Aceasta avea custodia micutei, iar tatal avea dreptul sa o viziteze in weekend-uri.

 

Cara si tatal ei au disparut dupa ce mama a lasat-o in grija barbatului. Timp de aproape 5 ani cei doi au fost cautati de politisti, impreuna cu agentii Centrului National pentru Copii Disparuti si Exploatati (NCMEC).

Folosind cele mai recente imagini ale fetitei, impreuna cu fotografii ale membrilor familiei, anchetatorii au facut publice noi imagini imbatranite ale fetei, la fiecare doi ani.

In urma cu o saptamana, cand au fost publicate cele mai recente fotografii, mama ei a postat fotografia, impreuna un un mesaj emotionant, de Ziua Mamei.

"Cara, puiule, mama isi doreste sa fii aici in cea de-a cincea Zi a Mamei fara tine. Nu am cuvinte sa spun cat de mut imi lipsesti", a scris femeia pe Facebook.

Ziua urmatoare, agentii NCMEC au primit un apel anonim care i-a anuntat ca fata se afla in Mexic. In urmatoarele 5 zile, serifii locali au pus la punct cu autoritatile federale americane si mexicane aducerea acasa a Carei.

Aaron Cox a fost arestat fara sa opuna rezistenta si extradat in Statele Unite, unde va fi acuzat de incalcare a custodiei. Cara a fost adusa casa, alaturi de mama sa, unde si-a cunoscut surioara mai mica, Nora, nascuta dupa rapirea sa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO