Se prajesc ouale pe capota masinii! Canicula neiertatoare in SUA

Ultima actualizare: 22-07-2012 19:37

America gafaie sub un soare neiertator. De la Pacific la Atlantic, temperatura medie este de 32 de grade Celsius. In unele locuri, mercurul termormetrelor se apropie chiar si de 40 de grade.

Caldura mare in Statele Unite. La New York, de exemplu, pragul de 30 de grade Celsius a ramas doar o amintire racoroasa. Cu toate acestea, mii de oameni si-au dat intalnire pe strazi, pentru faimosul triatlon al metropolei.

Pentru atletii mai putin entuziasti, organizatorii au plasat strategic adevarate filtre de dusuri, care sa-i mai racoreasca pe concurenti.

La Dallas, in Texas, e si mai rau. La 40 de grade Celsius, la umbra, toata lumea isi da intalnire la piscina.

Ceva mai la vest, in Phoenix, Arizona, jurnalistii postului ABC s-au distrat, prajind oua, nu pe capota masinii, ci pe bord, ca in cuptor.

Dar oamenii nu sunt singurii, care sufera de pe urma caniculei. Iata de ce majoretele unei echipe de baseball din Boston au spalat toata ziua cainii localnicilor, strangand si bani pentru animalele fara stapan.

Mai mult, cateii care au adunat cele mai multe donatii, au fost rasplatiti cu o sedinta foto, alaturi de majorete. Vestea proasta, si pentru oameni si pentru animale, e ca valul de caldura nu va trece prea curand.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO