Rusii isi arata muschii!

Ultima actualizare: 15-05-2012 05:50

Armata rusa joaca la intimidare. Si nu oriunde, ci in mijlocul Pacificului, adica sub nasul americanilor, la doi pasi de Hawaii si de Pearl Harbour.

Acolo au decis oficialii de la Moscova sa testeze noua racheta balistica din arsenal. Acest lucru i-a determinat pe expertii militari sa afirme ca noul Razboi Rece devine o realitate pe zi ce trece. 

In mod cu totul neobisnuit, premierul Putin i-a lasat presedintelui adus de el la Kremlin onoarea de a patrona noile exercitii militare. 

In ceea ce-l priveste, Dmitri Medvedev n-a ratat ocazia sa arate ca se pricepe si la treburile militare ale tarii, nu doar la sedintele de cabinet.

Cand a venit vorba de pilotat avioane de lupta, presedintele a ramas insa in siguranta la bordul navei Amiral Kuznetzov. De aici a urmarit si lansarea piesei de rezistenta racheta Sineva.

Potrivit armatei ruse, RSM-54 Sineva a zburat aproape 12.000 de kilometri. Chiar daca racheta a fost lansata de pe un submarin nuclear din Marea Barents, faptul ca a fost programata sa reintre in apele Pacificului la Ecuator, aproape de insulele Hawaii, a starnit criticile occidentalilor, deloc incantati de noua demonstratie de forta a Moscovei.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!