Romanca executata in Italia, in stil mafiot. Declaratia cutremuratoare a parintilor din Suceava

Ultima actualizare: 25-05-2015 07:08

Durerea este uriasa pentru parintii unei romance care a fost executata in stil mafiot in sudul Italiei. Femeia 35 de ani a fost gasita pe drum, desfigurata de gloante.

O chema Mariana, avea doi copii, o cafenea pe care o deschisese de curand si se pregatea sa se marite cu un italian.

Acasa, la Suceava, rudele ei ii plang soarta tragica si vor sa stie cine i-a luat viata, lasand orfani doi copii. Cu ani in urma, Mariana fusese cercetata intr-un dosar de proxenetism.

Trupul Marianei a fost zarit de un trecator, zacand pe marginea drumului langa orasul italian San Marcelino. Carabinierii chemati in ajutor au gasit-o pe femeia de 35 de ani desfigurata. Asasinul i-ar fi tras de la mica distanta 3 gloante in zona fetei, ritual macabru cunoscut in randul Mafiei.

In apropierea cadavrului, se afla si masina Marianei, incendiata. Acasa, la Suceava, parintii s-au cutremurat cand au aflat despre sfirsitul crud al fiicei lor.

Magdalena Sologiuc, mama victimei: "Ea era putin mai repezita din fire, mai apriga si probabil o fi suparat pe cineva, s-o fi certat cu cineva. Nu era suparata, nu avea probleme. Mi-a spus ca la sfarsitul lunii vine acasa sa il ia pe asta micu si pe mine ca sa stam cu ea. E o moarte groaznica. S-ar putea sa fie o moarte din gelozie, o crima din gelozie. Nu stiu ce poate sa fie."

Mariana era plecata de 15 ani in Italia. Nu fusese niciodata casatorita, iar din ultima relatie avea doi baieti, unul de 13, altul de numai 4 ani, crescut de bunica in Romania. Mariana cunoscuse de curand un italian cu care avea de gand sa se casatoreasca. Reusise sa adune bani si isi deschisese recent o cafenea numai a ei. Rudele ei se gandesc ca nunta pe care o planuia sau afacerea ei au incomodat pe cineva.

Magdalena Sologiuc, mama victimei: "Tare mult as dori sa plateasca pentru ce au facut. E executie in toata regula. Au impuscat-o in fata, sa ii distruga fata pentru ca ea era foarte frumoasa."

In urma cu 9 ani, Mariana a fost cercetata intr-un dosar de proxenetism care viza o retea care folosea fete din Romania, amagite cu promisunea unor locuri de munca. Odata ajunse in Italia erau date pe mana traficantilor. Pentru ca a incercat sa iasa fraudulos din tara, desi avea interdictie, Mariana a stat dupa gratii un an de zile.

Magdalena Sologiuc, mama victimei: "Cand am fost eu plecata la ea in Italia, la inceput, au mers cu mine doua nepoate care au vrut sa lucreze acolo. Au ajuns acolo, au stat doua saptamani la fata mea si dupa aceea au fugit. Ea le-a cautat prin toata Italia si nu le-a gasit, ca pana la urma ele sa vina acasa si sa ii spuna mamei lor ca Mariana a vrut sa le vanda."

Politia italiana investigheaza moartea romancei considerata extrem de violenta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO