Român arestat în Marea Britanie pentru trafic de droguri. Are 10 condamnări în România

25-08-2019 11:22


Român arestat în Marea Britanie pentru trafic de cocaină

Un roman a fost arestat în Marea Britanie pentru trafic de droguri, după ce polițiștii l-au prins cu 18 pungi de cocaină asupra sa.

Marian Stoica a fost prins de doi polițiști deghizați în civili, care au mai descoperit alte două pachete ascunse în mașină. Potrivit procurorilor, acesta începuse să vândă droguri în zonă de aproape două sătpămâni.

"I-au fost oferite 1.000 de lire pe săptămână pentru a vinde droguri în Tunbridge Wells și a spus că oferta a fost prea bună ca să o poată refuza", a spus procurorul Steven Attridge, potrivit Kent Online.

Înainte să ajungă în Regat, acesta mai fusese conamnat de mai multe ori și în România pentru tentativă de omor, jaf și viol.

Românul de 35 de ani ajunsese în Marea Britanie în ianuarie pentru a lucra la o fermă de pui din Bradford. Ulterior acesta s-a angajat la o spălătorie din Colchester, unde spune că după doar patru zile cineva i-a propus să vândă droguri și a acceptat pe loc oferta.

Stoica mai fusese condamnat în România de 10 ori în ultimii 19 ani. În 2008, el a a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru viol. La puțin timp după eliberare, în 2014, el a fost condamnat din nou, de tata aceasta la opt ani de închisoare, pentru tentativă de omor și posesia ilegală a unei arme de foc.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Kent Online

VIDEO PROTVPLUS.RO