Momentul în care un român a salvat un tânăr care voia să se sinucidă, în Italia

Ultima actualizare: 17-06-2019 19:40

Două zile au căutat poliţiştii italieni un şofer român, dar nu ca să-l aresteze, ci ca să-l felicite. Bărbatul în vârstă de 30 de ani este considerat un erou în peninsulă după ce a convins un tânăr de 19 ani să nu se sinucidă.

După gestul lui, nu a aşteptat laude şi s-a grăbit să livreze o comandă de mozzarella. Autorităţile nu au lăsat însă lucrurile aşa, pentru că au vrut ca toată lumea să afle povestea.

Abia răsărise soarele când mai mulţi oameni au anunţat poliţia rutieră ca un bărbat s-a urcat pe o pasarelă. Gesturile tânărului arătau clar că este pe cale să facă un lucru necugetat. Imaginile camerelor de supraveghere l-au surprins cu picioarele atârnând în gol.

Poliţiştilor le-a strigat că înainte de a se arunca o să le dea buletinul, ca să ştie cine este.

Episodul s-a derulat pe un pod de pe şoseaua San Donato Milanese, şosea de centură din partea de est a oraşului Milano. Drumul a fost repede închis de oamenii legii.

În acel moment a intervenit românul de 30 de ani, şofer de camion. Le-a spus poliţiştilor că îi poate ajuta, dacă trage maşina înaltă mai aproape de bărbat, ca să poată ateriza pe ea. Şi, ca prin minune, asta s-a şi întâmplat. După câteva minute de discuţii, tânărul a renunţat la gestul nebunesc şi s-a aruncat în braţele românului.

Gabriel Ionuț Bocra: ”Mi-a spus că e supărat, că trece printr-un moment dificil şi eu i-am zis că toţi trecem.”

Reuşita românului a entuziasmat zeci de mii de oameni care îl felicită şi-l numesc erou. Inclusiv ambasadorul României în Italia i-a transmis, public, felicitări.

Gabriel Ionuț Bocra: „N-am făcut nimic deosebit, nu sunt erou. Sunt un om simplu.”

Nici după ce i-a salvat viaţa tânărului nu a aşteptat laude şi s-a grăbit să-şi ducă la bun sfârşit livrarea.

Gabriel Ionuț Bocra: „Aveam mozzarella şi are termen de valabilitate doar 2 zile.”

Poliţiştii au reuşit să identifice compania pentru care lucrează, au dat de patron, iar apoi de Gabriel Ionuţ Broca. Bărbatul este stabilit de 8 ani în Italia.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO