Richard Street, membru al grupului The Temptations, a murit la varsta de 70 de ani

Dată publicare: 28-02-2013 16:06
Dată actualizare: 03-03-2013 04:54


The Temptations

Richard Street, membru al grupului The Temptations vreme de un sfert de secol, a murit miercuri intr-un spital din Las Vegas, la varsta de 70 de ani, informeaza bbc.co.uk.

Muzicianul fusese spitalizat cu cinci zile inainte de a muri, acuzand dureri in spate si dificultati respiratorii. Medicii i-au descoperit un cheag sangvin intr-unul dintre plamani. Richard Street a cantat cu doi dintre membrii grupului The Temptations - Otis Williams si Melvin Franklin - inca din anii 1950, insa s-a alaturat trupei abia in 1971.

Ceilalti doi membri sunt Dennis Edwards si Damon Harris. Alaturi de celebra trupa americana, un simbol al casei de discuri Motown, Richard Street a inregistrat si lansat o serie de piese celebre, inclusiv single-ul "Papa Was a Rollin' Stone", recompensat cu un premiu Grammy. Richard Street a cantat alaturi de grupul The Temptations pana in 1993, cand a parasit trupa din cauza unor neintelegeri cu Otis Williams.

Moartea cantaretului Richard Street s-a produs la doar 10 zile dupa decesul unui alt membru al grupului, Damon Harris, care a murit pe 18 februarie la varsta de 62 de ani, la 14 ani dupa ce fusese diagnosticat cu cancer de prostata.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO