Regina l-a cunoscut pe viitorul premier britanic pe cand el era IEPURE!

10-05-2010 00:00

DailyMail PS

Regina Marii Britanii l-a cunoscut pe reprezentantul conservatorilor, David Cameron acum 35 de ani!  Mai exact pe vremea cand cel care astazi are mari sanse sa devina premier avea 8 ani si il interpreta pe iepurele Harold intr-o sceneta la scoala.

Cotidianul britanic Daily Mail a publicat o fotografie in care actualul politician apare alaturi de alti doi colegi de scoala primara, costumati si machiati pentru rolurile de iepuri.

La acea vreme, elevul David Cameron juca intr-o piesa de teatru organizata la Scoala Heatherdown, din localitatea Ascot (comitatul Berkshire), cu o dedicare rar intalnita – isi amintesc profesorii sai.

David Cameron si-a inceput studiile la scoala de elita de la Heatherdown, unde a invatat si printul Andrew, la varsta de sapte ani, la doi ani dupa printul Edward.

In piesa de teatru din 1975 a ajucat si printul Edward, astfel ca la reprezentatie a fost prezenta si regina Elisabeta a II-a, alaturi de printesa Alexandra, ducele si ducesa de Kent.

Colegi cu David Cameron au fost si Peter Getty, nepotul miliardarului John Paul Getty, si James Ogilvy, fiul printesei Alexandra.

Intr-o alta fotografie, David Cameron apare in postura de povestitor si, spun jurnalistii englezi, pare deja un barbat de stat dupa tinuta afisata la doar cei 10 ani pe care ii avea atunci.

Sursa foto: Daily Mail

Sursa: Daily Mail

Tags: politicieni,


VIDEO PROTVPLUS.RO