Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro dezminte că ar fi infectat cu coronavirus

13-03-2020 16:52

Jair Bolsonaro

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a dezminţit vineri pe reţelele de socializare relatările din presa locală care susţineau că el este infectat cu coronavirus, relatează AFP

El a fost testat pentru coronavirus după ce secretarul său de presă, Fabio Wajngarten, a fost testat pozitiv pentru Covid-19, dar în cazul său rezultatul este negativ.

Wajngarten a făcut parte din delegaţia preşedintelui Bolsonaro în vizita oficială efectuată în SUA, ce a inclus mai multe acţiuni publice şi un dineu cu preşedintele Donald Trump.

Mai devreme în cursul acestei săptămâni Jair Bolsonaro a participat la o conferinţă de presă comună cu omologul său american Donald Trump în Grădina cu Trandafiri de la Casa Albă, unde cei doi lideri şi-au dat mâna.

Peşedintele american Donald Trump a declarat joi că nu este preocupat pentru că a fost expus la coronavirus în timpul dineului de sâmbătă seară de la clubul său din Mar-a-Lago, Palm Beach, Florida.

"Permiteţi-mi să vă răspund astfel: nu sunt preocupat", le-a spus Trump ziariştilor cu prilejul unei întâlniri cu premierul irlandez Leo Varadkar în Biroul Oval, relatează Reuters.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO