Pasiunea bizara a unei tinere din Texas. Este de profesie stomatolog, dar in timpul liber prefera sa prinda reptile

Dată publicare: 10-11-2015 07:58
Dată actualizare: 13-11-2015 07:08


Un ditamai aligatorul, lung de aproape patru metri, si-a facut aparitia inopinata intr-o parcare din Texas.

Oamenii au dat alarma si cea care a raspuns a fost o tehniciana dentara, care se ocupa in timpul liber cu prinderea reptilelor. E pregatita pentru asa ceva, dar n-a reusit cu una cu doua, sa dovedeasca fiara.

Unii oameni au hobby-uri ciudate. Ca aceasta domnisoara, de profesie tehnician dentar, care, in timpul liber, se ocupa cu prinderea aligatorilor, musafiri nepoftiti in zonele locuite.

Christy Kroborth a fost chemata in parcarea unui mall din Houston, Texas, unde cativa clienti au dat nas in nas cu un aligator, lung de aproape 4 metri si cantarind peste 360 de kilograme!

Prinderea reptilei, poreclita, nu fara temei, "Godzilla", n-a fost floare la ureche! Chiar daca Christy a fost ajutata si de un agent de securitate. La un moment dat, tanara a ajuns periculos de aproape de falcile cu dinti ascutiti, dupa ce aligatorul a doborat-o cu o lovitura de coada.

Christy Kroborth, "vanator" de aligatori: "Am incercat sa-l prindem in mai multe feluri. I-am acoperit ochii si, la un moment dat, am crezut ca daca ne urcam doi oameni pe spatele aligatorului putem sa-l imobilizam. Dar n-a tinut!"

Ryan Korsgard, CNN: "Retineti ca toata aceasta lupta s-a dat in parcarea din spatele centrului comercial, cu o multime de spectatori din randul celor veniti la cumparaturi"

Pana la urma, aligatorul care - spun specialistii - are probabil vreo 50 de ani, a fost capturat si dus intr-o mlastina - sanctuar natural, departe de zonele locuite.


VIDEO PROTVPLUS.RO