Obiect suspect verificat de geniști la reședința reginei Elisabeta II. Un bărbat a fost arestat

Dată publicare: 24-03-2021 17:53
Dată actualizare: 24-03-2021 18:00


regina elisabeta, marea britanie

Un obiect suspect a fost găsit la reședința oficială a reginei Elisabeta a II-a din Scoţia, iar un bărbat a fost arestat. Poliția britanică nu a precizat însă că ar fi fost vorba despre o bombă, spunând doar că nu a fost o amenințare pentru public.

 

Un bărbat a fost arestat după ce un obiect suspect a fost găsit la reşedinţa oficială a reginei Elisabeta a II-a din Scoţia, a anunţat miercuri poliţia britanică, relatează dpa.

Poliţia a fost chemată la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh marţi, în jurul orei 20:50, ora centrală, după descoperirea unui obiect suspect, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit dpa și Agerpres.

La faţa locului a sosit o unitate de genişti şi o echipă a examinat obiectul înainte de a anunţa că "este sigur".

Poliţia din Scoţia nu a explicat dacă a fost sau nu vorba despre o bombă.

„Un bărbat de 39 de ani a fost arestat în legătură cu incidentul. Nu a existat o ameninţare pentru public şi o anchetă este în curs de desfăşurare", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei scoţiene.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, locuiesc la Castelul Windsor, în Anglia, de la începutul pandemiei de coronavirus.

În timp ce Palatul Holyroodhouse este reşedinţa oficială a reginei în Scoţia, ea îşi petrece adesea timpul la locuinţa sa privată, Castelul Balmoral, la 120 de kilometri nord de palat.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO