Nunta regală. Harry și Meghan au străbătut localitatea Windsor în caleașcă și au salutat mulțimea numeroasă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Prințul Harry și Meghan Markle au mers, după ceremonia religioasă de la St.George, cu caleașca până la castelul Windsor. Ducele și ducesa de Sussex au plecat de la capelă într-o trăsură, în aplauzele oamenilor adunați să vadă cuplul regal.

Astfel, ei au pornit într-o procesiune de aproximatv trei kilometri. Pe drum, au salutat miile de persoane care au venit să urmărească ceremonia.

Din primele estimări, până la 100.000 de oameni au venit în Windsor special pentru această uniune dintre prințul Harry și actrița americană Meghan Markle. După căsătorie, cei doi au devenit duce și ducesă de Sussex.

Oamenii din Canada, din Nigeria și din tot restul lumii au venit fie martori la acest moment unic.

„În mod normal, nu aș participa la un astfel de eveniment, însă e vorba de Harry și pe el îl iubesc. Este fiul meu adoptiv și l-am iubit de când i-a murit mama. M-am rugat să aibă o soție bună. Meghan pare o persoană drăguță. Se potrivesc. Ea scrie istorie și de aceea e atât de important”, a spus Monique, o particpantă din Nigeria care trăiește la Londra.

Unele persoane au mers zeci de kilometri cu bicicleta ca să ajungă la nuntă, iar alții au zburat peste oceanul Atlantic.

Înainte să pornească în această procesiune, cei doi s-au sărutat pe treptele capelei St.George.

Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă, la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Cei doi au schimbat jurămintele în fața a 600 de invitați și a lui Dumnezeu.

 CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO