Nunta care a tarat o natiune in scandal. “E inadmisibil sa se intample asta intr-o familie regala"

13-07-2012 10:26

nunta Tonga

O nunta care a avut loc acum doua zile a provocat controverse imense. Iar acestea nu sunt legate de numele miresei, Sinaitakala Tuk’imatamoana ‘I Fanakavakilangi Fakafanua, ci de relatia in care se afla ea cu mirele.

Sinaitakala Tuk’imatamoana ‘I Fanakavakilangi Fakafanua este proaspata sotie a printului mostenitor din Tonga, Tupouto’a Ulukalala, dar si verisoara lui.

Gestul printului a provocat un imens scandal in Tonga, o insula din Oceanul Pacific, care a facut parte din vechiul Imperiu Britanic. El s-a casatorit cu aleasa inimii lui, ruda de sange, impotriva vointei tatalui sau, Regele George Tupou al V-lea, care a murit anul acesta, in luna martie. Regele a spus ca legaturile de sange intre printul de 27 de ani si iubita lui de 25 de ani sunt mult prea puternice.

Dupa moartea regelui, casatoria care se anunta a fost contestata de guvern si de oficialii Casei Regale, dar printul le-a spus tuturor ca dragostea este mai importanta decat protocolul.

El a ignorat pana si barfele care spun ca aleasa inimii lui, care a studiat in Noua Zeelanda, a fost maritata cu un politist, dar familia ei a fortat-o sa se intoarca in Tonga si sa anuleze casatoria.

Legatura de sange dintre cei doi este mult prea apropiata si din acest motiv casatoria este... nesanatoasa”, a spus Printesa Frederica Tuita.

In ciuda scandalului, evenimentul a avut loc, iar festivitatile vor continua si in acest weekend.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO