"Nu-mi parasesc locuinta". Interviul dat de unul din fiii lui Ghaddafi, intrerupt de focuri de arma

22-08-2011 09:09

Ghaddafi fiii

Confruntari violente se desfasurau, luni dimineata, in zona resedintei din Tripoli a liderului libian, Muammar Ghaddafi, dupa ce rebelii au preluat controlul asupra mai multor cartiere din capitala, relateaza AFP

Potrivit corespondentului AFP, si in sudul orasului Tripoli au fost semnalate confruntari.

In cursul noptii, acestia au ajuns in Piata Verde, locul de reuniune traditional al sustinatorilor regimului lui Muammar Ghaddafi.

Dupa cateva ore de relativa acalmie in timpul noptii, in jurul orei locale 6.30 (7.30, ora Romaniei) au fost auzite din nou focuri de arma si in apropierea hotelului Rixos, unde sunt cazati ziaristii straini aflati la Tripoli.

Intr-o scurta declaratie telefonica acordata canalului de televiziune Al-Jazeera luni dimineata, unul dintre fiii lui Muammar Ghaddafi, Mohamed, a afirmat ca se afla la resedinta sa si nu intentioneaza sa paraseasca locuinta. Convorbirea a fost intrerupta de zgomote de lupta intensa, insa Mohamed Ghaddafi a revenit in scurt timp in direct.

Mohamed Ghaddafi, singurul fiu al liderului libian cu prima sa sotie, este presedintele Comitetului olimpic libian si coordoneaza sectorul telecomunicatiilor.

Sursa: Mediafax

Tags: ghaddafi,


VIDEO PROTVPLUS.RO