Blaga: A fost o asemanare a Romaniei cu Libia, dar Ghadafi a fost Ponta si Antonescu

Ultima actualizare: 16-09-2012 17:13
Vasile Blaga

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca premierul a vrut sa faca o gluma asemuind ce s-a intamplat in Romania cu situatia din Libia.

Acesta a mentionat insa ca Victor Ponta a recunoscut, astfel, ca a vrut sa dea o lovitura de stat si precizand ca "Ghadafi a fost Ponta si Antonescu".

"Domnul Ponta, inconstient, vrand sa faca o gluma, ieri, a asemanat situatia din Romania cu cea din Libia. Deci recunoaste dansul ca a vrut sa dea o lovitura de stat. Asta spunea domnul Ponta ieri cand spune ca la cererea noastra ar fi fost bombardata «Romania»", a aratat Blaga inainte de sedinta BPN a PDL.

El a apreciat ca pana la urma exista un pic de adevar in spusele premierului Ponta.

"Pana la urma are un pic de adevar aicea, adevarul este ca intr-adevar a incercat lovitura de stat incercand sa-si acapareze institutiile statului in mod nedemopcratic, iar pe de alta parte putem spune ca exista o mare asemanare, imi pare rau ca trebuie sa o fac, intre Romania si Libia din momentul lui Ghadafi numai ca Ghadafi in Romania a fost dansul si cu Antonescu", a mai spus Vasile Blaga.

Premierul Victor Ponta le-a spus, luni, ambsadaorilor prezenti la Reuniunea Dimplomatiei Romane, ca situatia recenta din Romania a semanat cu ce s-a intamplat in Libia, in sensul ca opozitia cerea partenerilor externi ca tara sa fie "bombardata" pentru a arata astfel ca "lucrurile nu merg bine".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO