"Nicio sumă de bani nu poate calma durerea pierderii unui copil”. Declarațiile prietenilor tinerei moștenitoare


Ultimul update: Sambata 13 Iulie 2019 14:22
Data publicarii: Sambata 13 Iulie 2019 14:05
Categorie: Stiri externe
Iris Anabelle Goldsmith

Moartea tinerei Iris Anabelle Goldsmith, moștenitoarei a două dintre cele mai bogate familii din Marea Britanie – Goldsmith și Rothchild, i-a șocat nu doar pe apropiații fetei, ci și întregul Regat.

Iris Anabelle Goldsmith a murit în urmă cu câteva zile în urma unui accident cu ATV-ul, la ferma familiei din Somerset.

Mai multe echipe de paramedici au ajuns la locul accidentului, inclusiv cu elicopterul, însă fata și-a pierdut viața la spital.

Un martor al incidentului a declarat că fiica lui Ben Goldsmith și a fostei sale soții Kate Rothschild se plimba cu ATV-ul pe un câmp din apropierea casei familiei.

"Pare ireal. Prietenii ei sunt în șoc și nu ne putem opri din plâns. Această fată minunată nu merita soarta asta. Iris era ca sora mea. Am iubit-o mult”, a declarat Alfie Dean, un tânăr estonian, care fusese prieten apropiat al adolescentei, potrivit The Telegraph.

„Toți cei care o știau pe Iris o adorau. Era cea mai frumoasă și empatică fată. Era amuzantă, dar și foarte caldă. Dacă eram cu tot grupul de prieteni și ne era foame, Iris era întotdeauna cea care se oferea să aducă mâncare. Ajuta pe oricine. Era foarte normală și ancorată în realitate, în ciuda familiei ei complicate”, a adăugat Alfie.

Olivia Ipkendanz, o altă prietenă apropiată a lui Iris a povestit: „Avea sclipire și a adus atâta energie și voie bună multor oameni. Era incredibil de amuzantă, prietenoasă și iubitoare. Am iubit-o”.

The Telegraph scrie, într-o analiză, despre faptul că nicio sumă de bani, oricât de mare ar fi nu poate sa inlocuiasca pierderea unui copil.

Iris Annabel Goldsmith era primul copil al cuplului și moștenitoarea unora dintre cele mai bogate familii din lume, cu o avere estimată de aproximativ 300 de milioane de lire sterline.

Tatăl fetei, Ben Goldsmith, a publicat un mesaj pe o rețea socială în care își exprimă durerea: "Dumnezeule, te rog dacă poți să mi-o dai pe fiica mea frumoasă, briliantă și generoasă, te rog. O iubesc foarte mult și sunt foarte mândru de ea. Mă doare atât de rău încât nu pot să descriu”.

Sursa: The Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO