Reactia unui cersetor care a primit un cadou neasteptat de la un necunoscut: "N-am avut niciun prieten care sa faca asta"

Dată publicare: 07-03-2014 19:31
Dată actualizare: 10-03-2014 00:13


Eric, cersetorul norocos

Un american cu suflet mare a gasit un mod neobisnuit pentru a-i face o bucurie unui cersetor. I-a oferit un bilet de loterie, chipurile castigator, care i-a adus acestuia o mie de dolari.

Barbatul a plans de fericire cand a incasat banii, fara sa stie ca de fapt binefacatorul sau planificase totul.

Tanarul s-a hotarat sa-i faca o surpriza barbatului, pe care il vedea in fiecare zi pe strada. I-a oferit un bilet oarecare de loterie, despre care i-a zis ca are numerele castigatoare.

O fapta buna

S-au dus impreuna la un magazin din apropiere, ca sa incaseze banii. Evident, vanzatorul era "complicele" bunului samaritean.

O fapta buna

Emotionat pana la lacrimi, cersetorul face un gest care-l ia prin surprindere pe binefacatorul sau.

O fapta buna

"N-am avut niciodata un prieten care sa faca asa ceva pentru mine!", a declarat barbatul, in lacrimi.

O fapta buna

Eric, beneficiarul generosului gest, a ajuns vedeta pe internet. Nu stie insa nici acum ca biletul era, de fapt, un pretext pentru o fapta buna.

"Nu am vrut sa stric momentul, am vrut sa isi aminteasca mereu de asta", a povestit binefacatorul lui Eric.

Multi au fost emotionati de filmulet, dar au existat si cinici care l-au acuzat pe binefacator ca n-a vrut decat sa-si faca reclama. Acesta a deschis site unde strange fonduri pentru Eric si a reusit sa adune 6.000 de dolari in 24 de ore.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO