Mourinho, plătit cu 1,9 milioane de € pentru 4 zile de Russia Today

06-03-2018 14:07


jose mourinho

Managerul echipei Manchester United, Jose Mourinho, va primi 1,9 milioane de euro pentru patru zile petrecute în Rusia, în cadrul colaborării cu postul public RT, în timpul Cupei Mondiale din această vară.

Potrivit dailymail.co.uk, portughezul trebuie să meargă în Rusia pentru patru zile, la începutul turneului final. Apoi, el va comenta de la Manchester, prin satelit, finala competiţiei, relatează news.ro.

Postul public RT (fost Russia Today) a anunţat, luni, acordul pentru ca Mourinho să fie analist în timpul Cupei Mondiale din această vară.

"Celebrul antrenor portughez Jose Mourinho, căruia i s-a atribuit supranumele Special One şi care a condus cele mai mari cluburi sin lume, se va alătura echipei RT. El va împărtăşi opiniile sale de expert, cunoştinţele sale şi expertiza sa despre fotbal cu telespectatorii RT", a anunţat postul rus.

RT, care emite şi în mai multe limbi străine, este frecvent acuzat în Europa şi SUA de propagandă pentru Kremlin.

RT nu are drept de transmitere a meciurilor din cadrul turneului final al Cupei Mondiale (14 iunie - 15 iulie). Şi fostul portar al echipelor Manchester United şi Danemarcei, Peter Schmeichel, va fi consultant RT la CM.

De serviciile lui Mourinho în timpul Cupei Mondiale au mai fost interesate posturile britanice BBC şi ITV. La ediţia precedentă a CM, Mourinho a comentat pentru Yahoo, în schimbul sumei de un milion de euro.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO