Monstrul din taxi: A sugrumat-o pana la lesin, apoi a violat-o 3 ore

Ultima actualizare: 22-10-2012 09:50
viol

Un caz socant a ingrozit Anglia. Un taximetrist in varsta de 44 de ani a rapit o adolescenta de 13 ani chiar din fata scolii, dupa care a bagat-o in masina sa, a sugrumat-o pana la lesin si apoi a violat-o timp de trei ore.

"Tu vei veni cu mine domnisoara. Daca tipi, atunci te voi ucide". Asa a fost amenintata adolescenta cand a fost luata pe sus din senin, chiar din fata scolii de catre Colin Riddall de profesie taximetrist.

In masina, fata a opus rezistenta si chiar l-a lovit pe agresor. Si mai furios dupa acest gest, barbatul i-a smuls hainele de pe ea si apoi i-a ordonat fetei sa ii scoata pantalonii.

Cum a refuzat, barbatul si-a iesit din minti. A oprit masina la marginea orasului si a sugrumat-o cu o esarfa pana ce fata a lesinat. Apoi a violat-o cu degetele. Cand si-a revenit din lesin, fata a fost lasata de agresor tot in fata scolii.

Insa calvarul prin care a trecut adolescenta si-a lasat “amprenta” pentru totdeauna. Din dovezile prezentate in instanta, se pare ca fata este in continuare in stare de soc, chiar si dupa circa patru luni de la viol. Are in permanenta cosmaruri si nu mai poate iesi singura din casa. Refuza sa vorberasca despre chinul prin care a trecut si nu isi mai suporta tatal.

Faptasul s-a declarat socat de fapta sa recunoscand ca toata viata sa a fost un om linistit. Acesta este in prezent judecat pentru faptele sale de o instanta din orasul Gloucester. A fost supus unui control medical, iar specialistii au confirmat ca nu sufera de nicio boala psihica. Acesta risca sa ramana dupa gratii pe viata.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO