Momentul in care o nava de croaziera ia foc in Puerto Rico. Peste 500 de pasageri au fost evacuati. VIDEO

17-08-2016 21:50

NAVA PUERTO RICO

Peste 500 de persoane au fost evacuate in urma unui incendiu care s-a declansat miercuri pe o nava de croaziera a companiei American Cruise Ferries, care tocmai se pregatea sa acosteze in portul din San Juan, capitala Puerto Rico.

Toti pasagerii au putut fi debarcati fara a suferi arsuri sau a fi raniti in vreun fel, potrivit pazei de coasta portoricane, informeaza AFP si DPA. Nava "Caribbean Fantasy" se afla la circa 3,5 kilometri de port si poti pasagerii au fost evacuati, a precizat seful pompierilor din Puerto Rico, Angel Crespo.

La mijlocul diminetii de miercuri, pe nava nu mai erau decat capitanul si membri ai echipajului. Nava de croaziera transporta in total 512 persoane. Focul s-a declansat cu putin timp dupa orele locale 07:30 (11:30 GMT) in sala masinilor, unde pare sa fie tinut in frau, insa ramane in continuare activ. Mai multe nave de pompieri si ale pazei de coasta sunt la fata locului pentru a incerca sa stinga incendiul.

Nava a plecat din Saint-Domingue in Republica Dominicana marti seara si urma sa ajunga in San Juan in jurul orelor 08:00 miercuri dimineata, potrivit lui Nestor Cidras, vicepresedintele companiei.

Caribbean Fantasy, construita in 1989, are 187 de metri lungime si asigura legatura intre San Juan si Republica Dominicana, potrivit site-ului American Cruise Ferries. Ea poate transporta un pic mai mult de 1.000 de pasageri.
 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO