Momentul in care actorul William Hurt este salvat de echipa de productie din calea trenului la filmarile lui Midnight Rider


Ultimul update: Miercuri 25 Martie 2015 07:05
Data publicarii: Duminica 22 Martie 2015 15:50
Categorie: Stiri externe
film

Postul TV ABC a difuzat o inregistrare de la tragedia petrecuta anul trecut la filmarile pelicule "Midnight Rider" in regia lui Randall Miller.

Imaginile facute publice recent de postul ABC arata cum mai multi membri ai echipei de productie se lupta sa-i salveze viata actoului William Hurt, premiat cu Oscar. Acesta se afla pe un pat, filmand secventa unui vis, chiar pe sinele de cale ferata in timp ce un tren se indrepta in viteza spre el. Echipa a reusit sa-l traga la timp pe actor din calea trenului, o alta persoana insa si-a pierdut viata.

Pe data de 20 februarie 2014, in timpul filmarilor unei scene pe un pod feroviar de pe raul Altamaha (Georgia, SUA), mai multi membri ai echipei de productie au fost raniti, iar un operator de imagine Sarah Jones a fost ucisa de un tren. Regizorul si producatorii au fost acuzati de omucidere involuntara pentru ca au pus in pericol echipa, filmand pe o linie ferata aglomerata fara a avea permisele corespunzatoare.

Randall Miller, care a primit o condamnare de 10 ani, va ispasi doar doi ani dupa ce a ajuns la o intelegere cu autoritatile in aceasta saptamana. Mai mult, potrivit avocatului acestuia, cei doi ani se vor contopi intr-unul singur. Cineastul a primit si o amenda de 25.000 de dolari si va efectua si 360 de ore in folosul comunitatii. Ca urmare a invoielii pe care regizorul a facut-o, acuzatiile aduse sotiei acestuia vor fi anulate.

Producatorul executiv, Jay Sedrish, care a pledat si el ,,vinovat“, a ajuns la un consens si nu va sta inchis nicio zi. In schimb, va plati o amenda de 10.000 de dolari si va fi pus sub probatiune vreme de 10 ani, el nemaiavand dreptul de a lucra ca regizor, asistent regizoral sau in orice alta capacitate care implica siguranta angajatilor.

Asistenta de imagine a fost ucisa dupa ce un tren a trecut pe neasteptate pe sine, in timp ce echipa de filmare efectua teste de imagine pentru inceperea filmarilor pentru "Midnight Rider", un film biografic despre formatia rock The Allman Brothers.
 

Sursa: Daily Mail

Erotic Shorts si Insurgent, filmul asteptat de milioane de fani, se lanseaza in Romania! Unde iesim in weekend
VIDEO PROTVPLUS.RO