Momentul emotionant oferit de un pilot Germanwings la nici 24 de ore de la tragedia din Alpi. Ce le-a spus pasagerilor

27-03-2015 17:02


GermanWings

Tragedia Germanwings si-a pus amprenta nu doar pe pasageri ci si pe pilotii si insotitorii de zbor din intreaga lume. Un alt pilot al companiei a facut un gest emotionant inaintea unui zbor.

Britta Englisch, o pasagera a unui zbor Germanwings de miercuri, a povestit pe Facebook experienta aparte pe care a trait-o inainte de decolare. Mesajul ei a fost preluat de Buzzfeed.

La doar o zi dupa tragedie, m-am urcat la 8:40 dimineata intr-un avion Germanwings de la Hamburg la Koln, cu inima stransa", a scris Englisch pe pagina sa de Facebook.

"Inainte de decolare, capitanul a spus bun-venit fiecarui pasager in parte si a tinut un discurs inainte de decolare. Chiar din cabina, in fata noastra. Ne-a spus ca accidentul l-a marcat, la fel ca si pe ceilalti membri ai echipajului. Apoi ne-a vorbit despre familia sa si ca va face tot ce poate pentru a fi alaturi de ei in acea seara".

Britta mai povesteste ca toata lumea a fost extrem de tacuta pe parcursul discursului si ca la final l-au aplaudat cu totii pe pilot. "A inteles exact ce simteam cu totii si vreau sa-i multumesc pentru acest gest".

 

Gestern morgen um 8:40 h stieg ich mit gemischten Gefühlen in einen Germanwings Flug von Hamburg nach Köln. Doch dann...

Posted by Britta Englisch on Wednesday, March 25, 2015

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO