Momentul dramatic în care o femeie este salvată din inundații. VIDEO

Ultima actualizare: 22-05-2019 11:33
oklahoma
Getty

Imagni dramatice au fost surprinse în orașul american Oklahoma, lovit de furtuni puternice. O femeie a fost salvată de pompieri din apele învolurate care au inundat străzile.

Aproximativ 22 de tornade au fost raportate în statele Oklahoma, Texas, Kansas și Missouri, în timp ce pompierii au salvat din ape cel puțin 50 de persoane. Până acum nu au fost raportat răniți.

O femeie din orașul Oklahoma a rămas agățată de un copac până când salvatorii au recuperat-o din apă. Au fost folosite două frânghii pentru a o salva.

După tornade, cea mai mare ameninţare a fost cea a inundaţiilor. În Tulsa, Oklahoma, străzile au fost acoperite de ape şi mulţi şoferi au fost nevoiţi să îşi împingă maşinile către locuri mai sigure.

Regiunea expusă celui mai mare risc se întinde pe o lungime de 644 de kilometri, de la Stillwater, Oklahoma la Snyder - Texas. În această zonă, meteorologii spun că se pot produce în continuare fenomene meteo extreme.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO