MIRACOL! A trait cu un bat infipt in CREIER timp de 2 ani!

14-05-2010 00:00


copil

A invins moartea, desi are doar 11 ani! Este vorba despre un baietel din India, Rahul Devi, care traieste de doi ani cu un bat de 10 cm infipt in ochiul stang, chiar sub spranceana, dupa o partida de joaca cu prietenii.

Rahul Devi a trait cu dureri ingrozitoare in tot acest timp. Medicii din orasul natal, Kashmir, au spus ca nu ii pot scoate batul din ochi.

"Batul s-a rupt la un moment dat. Am dus baiatul la un spital din Kashmir , dar medicii ne-au spus ca tepusa nu poate fi scosa. Asa ca am tot sperat ca batul va iesi singur”, a povestit mama copilului, Ratna.

Baiatul a scapat de cosmar abia dupa ce parintii l-au dus la un spital din Delphi. Aici, medicii au reusit sa extraga batul din ochiul baiatului in urma unei operatii de sase ore.

Doctorii au fost uimiti de faptul ca baiatul a supravietuit intrucat batul ii penetrase creierul.

"Este un miracol. Toate zonele principale din creier au fost afectate de tepusa, dar nu au existat complicatii. Este foarte curios cum de nu s-a infectat zona. Acest baiat a avut un noroc teribil", a recunoscut medicul, care insa nu i-a putut salva si vederea in partea stanga.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO